Aproximativ 3.000 de porţii de fasole cu cârnaţi va împărţi Primăria Focşani vrâncenilor care vor fi prezenţi în Piaţa Unirii, din municipiu, de Ziua Naţională a României. De asemenea, oamenii vor primi câte un pahar cu ceai cald.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fasolea cu cârnaţi va fi pregătită de Cantina de Ajutor Social, instituţie aflată în subordinea Consiliului Local. Potrivit autorităţilor locale, cârnaţii vor fi pregătiţi separat de fasole, astfel încât să poată gusta din mâncare şi focşănenii care ţin post.

Fondurile au fost alocate în şedinţa Consiliului Local Municipal Focşani.

Totodată, focşănenii care vor veni în Piaţa Unirii vor primi cocarde şi steguleţe de hârtie. Valoarea estimată a tuturor cheltuielilor se ridică la 18,35 mii lei. Consilierii locali din Focşani au aprobat, totodată, alocarea sumei de 50.000 de lei pentru pregătirea Târgului de Crăciun în Piaţa Unirii cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Consilierii au suplimentat sumele alocate iniţial pentru manifestările din Piaţa Unirii şi cu bani pentru achiziţionarea de pacheţele cu alimente pentru 28 de copii cu diabet, aflaţi în evidenţa Centrului pentru Diabet al Spitalului Judeţean din Focşani.

Tot la sfţrşitul anului, Consiliul Local va premia 181 de sportivi şi antrenori de la cluburile din municipiul Focşani care au obţinut rezultate bune la întrecerile sportive organizate în 2016.

Valoarea totală a premiilor care vor fi acordate sportivilor şi antrenorilor acestora se ridică la 106,4 mii lei. Premierea urmează să fie făcută în cadru festiv de către primarul municipiului Focşani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.