Aproximativ 3.000 de persoane au participat la parada de 1 Decembrie organizată la Ploieşti, în cadrul manifestărilor autorităţile evitând discursurile lungi şi rezumându-se la a le ura românilor ”La mulţi ani!”. La finalul manifestărilor s-au format cozi la corturile unde autorităţile au împărţit fasole cu cârnaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproape 3.000 de prahoveni, între care foarte mulţi copii, au luat parte la manifestările organizate pe Bulevardul Republicii din Ploieşti cu ocazia Zilei Naţionale.

În cadrul evenimentelor au ţinut discursuri prefectul judeţului Prahova, Daniel Ştefan Grigoraş, care a transmis mesajul prim-ministrului, precum şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader (PSD), şi primarul municipiului Ploieşti, AdrianDobre (PNL). Cei doi politicieni au evitat discursurile lungi, rezumându-se la ale ura românilor ”La mulţi ani!”.

Comercianţii ambulanţi au profitat din plin de evenimentele organizate de 1 Decembrie, aceştia vânzând steguleţe tricolore la preţuri cuprinse între cinci şi zece lei. În paralel, Primăria Ploieşti a distribuit gratuit 500 de steguleţe şi cocarde tricolore. 

Participanţii au aplaudat îndelung parada mlitară, arătându-şi simpatia faţă de forţele de ordine participante.

La finalul paradei, ploieştenii au avut parte de un spectacol folcloric, oamenii stând la rând pentru a primi fasole cu cârnaţi, pregătită de Primăria Ploieşti. 

Sute de localnici şi turişti participă şi la Sinaia la evenimentele organizate de 1 Decembrie,  programul manifestărilor incluzând o expoziţie de tehnică militară ş demonstraţii organizate de instructorii de la Centrul de pregătire a jandarmilor montani din Sinaia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.