Aproximativ 3.000 de persoane participă, sâmbătă după-amiază, la mitingul de susţinere a Guvernului Grindeanu organizat de PSD la Piteşti, în cea mai mare piaţă din oraş. Oamenii, dintre care mulţi se declară simpatizanţi sau membri PSD, au pancarte cu mesaje ca ”Iohannis, fii preşedintele tuturor românilor” şi ”Informare, nu manipulare” şi spun că vor ca votul lor ”să conteze”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestarea, care este autorizată între orele 17.00 şi 19.00, a început înainte de ora programată, participanţii adunându-se în Piaţa Vasile Milea, cea mai mare din Piteşti, mai devreme.

Ei au bannere şi pancarte pe care scrie ”Iohannis, fii preşedintele tuturor românilor”, ”Informare, nu manipulare”, ”Votul meu contează”, ”Susţinem Guvernul Grindeanu”, fluieră şi suflă în vuvuzele.

De asemenea, organizatorii au adus şi un sistem de sonorizare, cu boxe din care se aude muzică.

La ora transmiterii acestei ştiri, aproximativ 3.000 de persoane protestează în Piaţa Vasile Milea din Piteşti. Mulţi dintre oameni spun că sunt membri sau simpatizanţi ai PSD, că vor ca votul lor ”să conteze” şi de aceea au ieşit în stradă, să susţină Guvernul PSD.

Între participanţi se numără membri de partid, care s-au mobilizat şi au venit la Piteşti din mai multe localităţi ale judeţului.

În zonă sunt obilizate zeci de forţe de ordine, iar până la ora transmiterii acestei ştiri, protestul s-a desfăşurat fără incidente.

PSD Argeş a anunţat mitingul de susţinere a Guvernului Grindeanu pe Facebook, reprezentanţi ai administraţiei locale afirmând că organizatorii au obţinut autorizaţie şi că aşteaptă la manifestaţie 5.000 de participanţi.

În 6 februarie, susţinători ai PSD anunţaseră tot pe Facebook un miting de susţinere a Guvernului, însă niciun participant nu a apărut în Piaţa Vasile Milea pentru a participa la manifestaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.