Numărul manifestanţilor din Cluj-Napoca a ajuns, la ora transmiterii acestei ştiri, la aproximativ 3.000, oamenii plecând în marş prin oraş şi urmând să se întoarcă înapoi în Piaţa Unirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În jurul orei 20.00, protestatarii au pornit în marş prin oraş pe Bulevardul Eroilor, au trecut prin Piaţa Avram Iancu, prin faţa Prefecturii Cluj, apoi au mers pe Bulevardul 21 Decembrie, Strada Memorandumului, au ajuns în faţa Primărei, apoi în Piaţa Lucian Blaga, pe Strada Napoca şi urmează să ajungă înapoi în Piaţa Unirii.

Manifestanţii scandează ”Demisia!”, ”PSD, ciuma roşie!”, ”DNA, să vină să vă ia!”, ”Uniţi, salvăm toată România!”.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Coloana de protestatari ocupă două benzi de circulaţie şi este însoţită de jandarmi şi poliţişti.

Manifestaţia a început în jurul orei 18.30, în Piaţa Unirii, unde a fost amplasată o scenă şi a fost adus un sistem de sonorizare, la început din boxe răsunând un imn compus în urma evenimentelor din ultimele zile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.