Aproximativ 15.000 de oameni au fost în stradă, sâmbătă seară, la Braşov, protestul desfăşurându-se pe durata a trei ore. În Piaţa Sfatului, au fost proiectate pe clădiri mesaje împotriva PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marşul protestatarilor pe străzile Braşovului a durat şi astăzi aproape trei ore. Dacă în momentul plecării în marş de la Prefectură la 19.30 numărul protestatarilor era de peste 2.000, pe traseu numărul acestora constant în momentul de vârf fiind în stradă 15.000 de persoane.

Pe măsură ce coloana se apropia  de centru, o parte dintre manifestanţi au plecat acasă. Peste 10.000 de oameni au venit însă în Piaţa Sfatului, unde au ajuns la 21.45. După încă o jumătate de oră de proteste, oamenii s-au retras spre case.

La protestul din Piaţa Sfatului, pe clădirile din jur au fost proiectate, cu ajutorul laserelor, mesaje anti PSD:"Minciuna lor continuă“ sau "PSD Ciuma Roşie“.

Un nou protest este anunţat la Braşov şi pentru mâine.

Braşovenii au avut la ei vuvuzele şi tobe şi au scandat lozinci împotriva ordonanţei privind modificările la codurile penale. „Şi Braşovul cere, fără graţiere!”, „Ole, ole, o dorinţă sinceră, România liberă!”, „Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”, „PSD, ciuma roşie!”, „Săriţi cu toţii, şi strigaţi tare, că România nu e de vânzare”, „Noaptea, ca hoţii!”, „Zi de zi, aici vom fi!”, „Anulare, nu abrogare!”, „Nu vrem să fim o naţie de hoţi”, „Nu plecăm acasă, hoţii nu ne lasă!” sau „Iar, ne-aţi scos din casă“. De asemenea protestatarii au cântat din nou Deşteaptă-te Române.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.