Aproape trei sute de poliţişti participă, sâmbătă, la activităţi de căutare a bărbatului care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. Poliţiştii au asupra lor fotografia bărbatului şi le solicită informaţii bucureştenilor din diferite zone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Română anunţă, pe pagina oficială de Facebook, că aproximativ 300 de poliţişti ai Poliţiei Capitalei desfăşoară, sâmbătă, activităţi de căutare a persoanei bănuite de agresiunea sexuală comisă vineri în liftul unui bloc din cartirul Drumul Taberei. 

Poliţiştii au asupra lor fotografia agresorului şi le solicită informaţii bucureştenilor din diferite zone. 

”Mulţumim tuturor cetăţenilor pentru informaţiile transmise şi vă asigurăm că acestea sunt verificate de colegii noştri”, este mesajul transis de Poliţia Română. 

Poliţiştii îi roagă pe toţi cei care-l recunosc pe bărbat sau deţin informaţii despre acesta să contacteze Poliţia Capitalei. 

Între timp, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au găsit şi alte camere de supraveghere care l-au surprins pe bărbat, iar în prezent sunt vizionate imaginile şi sunt desfăşurate mai multe activităţi de cercetare şi criminalistice.

Doi copii, de cinci şi nou ani, au fost agresaţi sexual, vineri, în liftul unui bloc din Capitală, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere din lift. 

Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală. 

Bărbatut suspectat de comiterea faptei este căutat de mai bine de 24 de ore. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.