Aproape 500 de ploieşteni au ieşit din nou în stradă, luni seară, pentru a protesta la adresa Guvernului, manifestanţii mergând în două rânduri la sediul PSD, unde au fost întâmpinaţi de către tineri care purtau tricolorul şi pancarte cu mesajul: "Români suntem toţi".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestanţii s-au strâns şi luni seară, în parcul din centrul oraşului, iar în două rânduri au mers încolonaţi la sediul PSD pentru a scanda împotriva acestui partid.

Din incinta sediului PSD au ieşit câţiva tineri care purtau tricolorul şi pancarte pe care scria: "Români suntem toţi".

Între cele două grupuri, jandarmii au format o coloană astfel încât ele să nu interacţioneze. 

Ulterior, tinerii ieşiţi din sediul PSD s-au întors în clădire.

Şi de această dată protestatarii au adus cu ei pancarte cu mesaje împotriva Guvernului, unul dintre manifestanţi purtând o pancartă pe care scrie "Referendum să afle toţi că suntem neam de hoţi".

Pe monumentul dedicat eroilor Revoluţiei din 1989, amplasat în centrul oraşului, a fost montat un banner pe care scrie "Voi ne-aţi scos din casă-afară, acum piaţa-i casa noastră/ Nu ne veţi scoate şi din ţară/ Mama noastră, mama voastră".

De asemenea, pe monumentul eroilor un protestatar a pus o pungă cu făină, pe care a scris "Pentru Dragnea".

La ora transmiterii acestei ştiri, câteva zeci de ploieşteni continuă să protesteze paşnic în centrul oraşului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.