Aproape 1.400 de localităţi au rata îmbolnăvirilor de COVID-19 peste 3 la mia de locuitori, pe primul loc fiind localitatea Bragadiru, din judeţul Ilfov, cu o incidenţă a cazurilor de 18,24 la mie. De altfel, pe primele cinci poziţii ale listei localităţilor cu incidenţa îmbolnăvirilor peste 3 făcută publică duminică se află localităţi din Ilfov. Dintre municipii, Bucureştiul are cea mai mare valoare a acestui coeficient, 13,6 la mie, urmat de Timişoara, cu 12,53.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul localităţilor din zona roşie, cu un coeficient al infectărilor peste 3 a ajuns duminică la 1.385, cu 70 mai multe decât în ziua precedentă, pe primele cinci locuri aflându-se localităţi din Ilfov, Pe prima poziţie se află oraşul Bragadiru cu 18,24 coeficientul infectărilor. Pe ultimele locuri se află localităţi din Bacău, Mureş, Satu Mare, cu incidenţa îmbolnăvirilor 3.

Bucureştiul este municipiul cu cea mai mare incidenţă a îmbolnăvirilor, 13,6 la mie, în condiţiile în care în urmă cu o lună incidenţa era de 10 ori mai mică.

Bucureştiul este urmat de Timişoara - 12,53, Slatina - 11,27, Craiova - 10, 82.

Lista localităţilor cu coeficientul infectărilor peste 3 poate fi consultată AICI.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.