Meteorologii anunţă ploi în aproape toată ţara vineri, cu temperaturi de 15-16 grade Celsius, însă de sâmbătă vremea se va mai încălzi, nu va mai ploua, iar temperaturile vor depăşi 20 de grade Celsius. Vremea va fi frumoasă inclusiv în prima zi de Paşte, când în Bucureşti vor fi în jur de 21 de grade. Luni, maximele vor depăşi 24 de grade.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), vineri cerul va fi preponderent înnorat şi va ploua în aproape toată ţara, mai ales la munte, în nord şi în sud-vest, urmând ca în unele zone cantităţile de apă să fie mai însemnate. Vântul va avea intensificări trecătoare la munte, iar temperaturile pe timpul zilei vor fi de 14-15 grade Celsius în regiunea Moldovei, 12 grade în Dobrogea şi 12-13 grade în zona intracarpatică.

Sâmbătă, vor mai fi ploi slabe şi de scurtă durată doar în nordul şi în centrul ţării, în timp ce în est şi sud-est vântul va avea temporar intensificări, care se vor reduce spre seară. Temperaturile maxime vor fi între 14 şi 20 de grade, mai mari în sudul ţării. În noaptea de Înviere cerul va fi variabil în toate regiunile ţării, iar minimele se vor situa între 2 şi 10 grade, mai scăzute în vestul şi nordul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat şi izolat, în zonele joase, va fi ceaţă dimineata.

Duminică, vremea va fi frumoasă, mai caldă, cu temperaturi ce vor depăşi 20-21 de grade în Banat, Crişana, Oltenia şi Muntenia. Vântul va sufla slab, dar în sud şi sud-est va mai avea uşoare intensificări.

Luni, în a doua zi de Paşte, se va încălzi în toată ţara, nu va mai ploua, iar pe timpul zilei cerul va fi senin. Maximele vor depăşi 24 de grade în Banat, Crişana şi în Transilvania.

În Capitală, va ploua slab vineri, mai ales în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab şi moderat. Minimele vor fi în jur de 8-9 grade, iar pe timpul zilei vor fi în jur de 15 grade.

Sâmbătă, vremea se va încălzi, cerul va fi mai mult noros, însă nu va mai ploua. Minimele vor fi de 7 grade, în timp ce temperaturile pe timpul zilei vor fi de 20-21 de grade.

Duminică în Bucureşti va fi mai cald, cu cer variabil şi o minimă de 10 grade Celsius. Maxima va fi în jur de 21 de grade, şi chiar 22-23 de grade în ziua de luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.