Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, anunţă joi că piloţii români au început pregătirea în cadrul Centrului European de Instruire F-16 de la Feteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Piloţii români au început pregătirea în cadrul Centrului European de Instruire F-16 de la Feteşti. Primul zbor a avut loc la începutul acestei săptămâni cu o aeronavă F-16 pusă la dispoziţie de Forţele Aeriene Regale ale Ţărilor de Jos, împreună cu un instructor aparţinând companiei Lockheed Martin”, anunţă ministrul într-o postare pe Facebook.

Angel Tîlvăr precizează că şapte piloţi români efectuează pregătirea teoretică şi practică în cadrul Centrului European de Instruire, dar şi la simulatorul F-16 aparţinând Forţelor Aeriene Române şi vor continua instruirea până la atingerea nivelului „Pregătit Pentru Misiune”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.