Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat, luni, că încă un angajat al Penitenciarului Vaslui a fost confirmat cu coronavirus, fiind al doilea caz din unitate. De asemenea, a fost confirmat al treilea caz la un angajat al Penitenciarului Mărgineni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă informăm că, astăzi, 13.07.2020, un al doilea angajat al Penitenciarului Vaslui a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie”, a transmis, luni, ANP.

Sursa citată a prcizat că a fost confirmat şi al treilea caz la Penitenciarul Mărgineni.

”Precizăm, totodată, că un al treilea angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat, de asemenea, atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, cu purtarea echipamentului de protecţie”, a mai transmis instituţia.

În penitenciarele respective se fac anchete epidemiologice şi dezinfecţii ale spaţiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.