O angajată a DGASPC Dolj a fost confirmată cu coronavirus, fiind vorba despre soţia unui poliţist diagnosticat cu COVID-19. Trei colegi de birou ai femeii, care au intrat în contact cu ea, au intrat în izolare la domiciliu. Totodată, peste 300 de persoane aflate în izolare la locul de muncă, în centre rezidenţiale, vor fi testate pentru coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectura Dolj a precizat, referitor la situaţia unui angajat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj confirmat cu coronavirus, fiind contact direct al unui poliţist diagnosticat, că în urma anchetei epidemiologice din cadrul DGASPC Dolj, s-a stabilit că din cele şapte persoane care lucrează în acelaşi birou cu persoana diagnosticată, trei au intrat în contact direct cu aceasta.
 
Prin urmare, cei trei angajaţi au intrat în izolare la domiciliu, fiind monitorizaţi zilnic de medicii de familie.
 
"Totodată, conducerea DGASPC Dolj, în colaborare cu reprezentanţii DSP Dolj, a stabilit ca 323 persoane care sunt în izolare la locul de muncă, în centrele rezidenţiale, să fie testate cu ajutorul medicilor din cadrul unităţii şi care au fost instruiţi în acest sens de specialiştii epidemiologi", a precizat sursa citată.
 
De asemenea, în 9 mai, alte peste 300 de persoane din cadrul DGASPC Dolj care urmează a intra în izolare la locul de muncă vor fi testate pentru SARS-COV2.  
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.