Secretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii Andrei Baciu a afirmat că infirmiera rănită, joi dimineaţa, în incendiul de la Spitalul Judeţean Ploieşti, este internată la Spitalul Floreasca din Bucureşti, în stare stabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Este la Floreasca, se află într-o stare stabilă. Cei de acolo se îngrijesc pentru a-i oferi toată asistenţa de care are nevoie. Au vastă experienţă în tratamentul pacienţilor cu arsuri”, a declarat Andrei Baciu, joi, la Digi 24.
 
El a precizat că în acest an România a avut cinci miniştri ai Sănătăţii, iar cu această fragmentare a activităţii nu pot fi duse lucruri la bun sfârşit. 
 
"Avem al cincelea ministru al Sănătăţii într-un an. Nu ai cum cu o asemenea fragmentare a activităţii să duci lucruri la bun sfârşit. Astfel de reconstrucţii de infrastructură nu se fac peste noapte. Ne uităm la alte sisteme de sănătate, acolo există o continuitate. De asta este esenţială identificarea unei soluţii stabile, astfel încât şi România să poată să construiască şi să ne aliniem la standardele europene”, a explicat secretarul de stat.
 
Doi bărbaţi au murit, joi dimineaţă, după ce un incendiu a izbucnit în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Ploieşti, unde erau trataţi pacienţi cu coronavirus. O infirmieră a suferit arsuri.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.