Alţi doi angajaţi ai Penitenciarului Giurgiu au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2. Poliţiştii de penitenciare nu au interacţionat cu persoane private de libertate, în prezent nefiind înregistrate cazuri de îmbolnăviri în rândul deţinuţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat, vineri, că alţi doi angajaţi ai Penitenciarului Giurgiu au fost confirmaţi cu coronavirus.

Cei doi poliţişti de penitenciare fac parte din grupul de contacţi atribuit primului caz, comunicat public în data de 19.04.2020.

”Precizăm că, până la acest moment, cu excepţia celor patru cazuri de angajaţi confirmaţi COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Giurgiu. În continuare, unitatea de detenţie aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu şi măsurile stabilite în cuprinsul metodologiei de intervenţie a sistemului penitenciar”, a transmis ANP.

În total, 9 angajaţi ai penitenciarelor sunt confirmaţi cu coronavirus. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.