Preşedintele PNL Argeş Alina Gorghiu a criticat-o pe edilul municipiului Câmpulung Elena Lasconi, pe motiv că aceasta „a blocat” o iniţiativă a consilierilor locali liberali. „Nu aş fi crezut să trăiesc ziua în care o doamnă primar, mamă, femeie, va bloca un proiect atât de important pentru familiile din Câmpulung care au nou născuţi, din motiv că măsura e foarte bună, dar e a PNL”, a afirmat, în acest context, Gorghiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Acest proiect a fost votat şi la nivel de Câmpulung în Consiliul Local dar, ce să vezi, a fost blocat de doamna primar din motive strict politice. O spun cu toată responsabilitatea că nu aş fi crezut să trăiesc ziua în care o doamnă primar, mamă, femeie, va bloca un proiect atât de important pentru familiile din Câmpulung care au nou născuţi, din motiv că măsura e foarte bună, dar e a  Partidului Naţional Liberal. Mi-aş fi dorit ca dânsa să se poată concentra, după ce ne-a criticat foarte multă vreme că din cauza noastră nu a finalizat bulevardul Pardon, pe finalizarea bulevardului Pardon, pentru că spunea acum câteva luni că în două luni îl va termina, suntem la aproape trei luni de la acea declaraţie şi nu s-a mişcat mai nimic acolo, dar ce a realizat doamna primar este că a blocat acest proiect”, a declarat Alina Gorghiu, sâmbătă la Piteşti.

Consilierii liberali din Câmpulung au propus un proiect privind acordarea unui stimulent financiar în sumă de 1500 lei pentru nou-născuţii ai căror părinţi domiciliază în Câmpulung, proiectul fiind introdus pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Câmpulung din 29.06.2023.

Proiectul nu a trecut de votul Consiliului Local, consilierii USR abţinându-se cu privire la această iniţiativă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.