Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, anunţă ”reorganizarea din temelii” a DGASPC Cluj. Astfel, posturile de conducere vor fi reduse cu 70%, iar posturile de director vor fi reduse cu 60%. ”Îmi doresc să avem un sistem de asistenţă socială care să pună accentul pe eficienţă”, a transmis Tişe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, în subordinea căruia funcţionează Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj, îmi doresc să avem un sistem de asistenţă socială cu o reducere substanţială a funcţiilor de conducere, care să pună accentul pe eficienţă. În acest scop, am gândit o reorganizare prin intermediul căreia să crească numărul de posturi de execuţie şi, implicit, calitatea serviciilor oferite beneficiarilor”, a transmis, joi, Alin Tişe, ntr-un comunicat de presă.

Acesta anuţă că va propune spre aprobarea plenului Consiliului Judeţean un proiect de hotărâre pentru:

  • Reducerea cu 70% a posturilor de conducere din cadrul DGASPC;
  • Reducerea cu 60% a numărului de directori din cadrul DGASPC;
  • Reducerea cu 80% a numărului de şefi de servicii din cadrul DGASPC;
  • Reducerea cu 63,34% a numărului de structuri existente în prezent în cadrul DGASPC;
  • Creşterea cu 13,28% a numărului de posturi de execuţie realmente necesare în cadrul DGASPC.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.