Medicul Alexandru Rafila, a declarat, miercuri seară, că vacanţa de o lună a elevilor este o soluţie de compromis gândită de ministrul Educaţiei, iar argumentul acestuia este ”rezonabil”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În Franţa se închid şcolile, părinţii sunt îngrijoraţi. În România sunt închise de un an de zile şcolile. Noi ne mirăm de Franţa. Acum s-a ajuns într-o situaţie limită, în acest moment. Sigur, la noi nu sunt închise, merg copiii în vacanţă”, a declarat Rafila la Digi24, miercuri seară.
 
Întrebat dacă luna de vacanţă este justificată, Alexandru Rafila a răspuns că este o soluţie de compromis. 
 
”Părerea mea este că e o soluţie de compromis pe care a gândit-o ministrul Educaţiei. Eu nu sunt adeptul întreruperii pentru o perioadă aşa lungă a activităţii copiilor. Argumentul dânsului este rezonabil. Spune că daăc vom intra în perioada aceasta de  4 săptămâni de vacanţă, există o speranţă ca în luna mai copiii să revină la cursuri şi să poată să îşi încheie activitatea până la jumătatea lunii iunie”, a declarat Rafila.
 
Cei mai mulţi dintre elevi intră din 2 aprilie în vacanţă până în 4 mai. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.