Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a avut, vineri, o întâlnire cu ambasadorul Israelului în România, David Saranga, în care au discutat despre combaterea pandemiei. Cei doi au abordat subiectul asistenţei medicale pediatrice înalt specializate în care Israelul are o mare experienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prof. univ. dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, a avut astăzi, 14 ianuarie 2022, o întrevedere cu Excelenţa Sa, David Saranga, ambasadorul Israelului în România.Cei doi oficiali au discutat despre colaborarea şi schimbul de informaţii în domeniul gestionării pandemiei de COVID-19 şi acordarea asistenţei medicale pediatrice înalt specializate în care Israelul are o mare experienţă”, a transmis, vineri, MInisterul Sănătăţii.  

Sursa citată a precizat că a fost exprimat interesul ambelor părţi pentru colaborare în domeniul digitalizării sistemului de sănătate şi a creşterii accesului cetăţenilor la servicii medicale de calitate. 

Datele recente privind evoluţia pandemiei arată că varianta Omicron afectează copiii şi tinerii mai mult decât celelalte variante anterioare.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.