Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a avut, vineri, o întâlnire cu ambasadorul Israelului în România, David Saranga, în care au discutat despre combaterea pandemiei. Cei doi au abordat subiectul asistenţei medicale pediatrice înalt specializate în care Israelul are o mare experienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prof. univ. dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, a avut astăzi, 14 ianuarie 2022, o întrevedere cu Excelenţa Sa, David Saranga, ambasadorul Israelului în România.Cei doi oficiali au discutat despre colaborarea şi schimbul de informaţii în domeniul gestionării pandemiei de COVID-19 şi acordarea asistenţei medicale pediatrice înalt specializate în care Israelul are o mare experienţă”, a transmis, vineri, MInisterul Sănătăţii.  

Sursa citată a precizat că a fost exprimat interesul ambelor părţi pentru colaborare în domeniul digitalizării sistemului de sănătate şi a creşterii accesului cetăţenilor la servicii medicale de calitate. 

Datele recente privind evoluţia pandemiei arată că varianta Omicron afectează copiii şi tinerii mai mult decât celelalte variante anterioare.  

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.