Ministrul Finanţelor Publice, Alexandru Nazare, anunţă că a primit de la Ministerul Sănătăţii cererea de fonduri pentru plata personalului din centrele de vaccinare şi a aprobat-o cu prioritate, astfel încât banii să ajungă cât mai repede la beneficiari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de astăzi, am primit de la Ministerul Sănătăţii cererea de deschidere pentru credite bugetare în valoare de 4,18 milioane de lei, pe care am aprobat-o cu prioritate, astfel încât sumele necesare sa ajungă cât mai repede în centrele de vaccinare”, a anunţat, marţi seară, ministrul Finanţelor Publice.

Cu câteva ore înainte, Ministerul Finanţelor, criticat că nu a virat fondurile pentru plata personalului din centrele de vaccinare, a transmis că nu a primit nicio cerere în acest sens.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a precizat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a aflat abia luni despre faptul că personalul nu a fost plătit şi asta pentru că un funcţionar din Ministerul Sănătăţii nu a făcut cererea către Ministerul Finanţelor.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.