Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 Alexandru Dimitriu care este şi avocat a anunţat că a câştigat în instanţă cu privire la refuzul Primăriei Capitalei de a emite un certificat de urbanism prin care locuitorii unui bloc din Sectorul 5 au posibilitatea să se branşeze din nou la curent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Victorie în instanţă pentru locuitorii din Nicolae Dragan 5A! Mai ţineţi minte situaţie groaznica in care se afla locuitorii din Nicolae Dragan? Este vorba despre blocul din Sectorul 5 care nu are electricitate. Pentru a se putea branşa, blocul are nevoie de un certificat de urbanism. Din nefericire, Primăria Generală a refuzat emiterea unui certificat de urbanism pozitiv. Am atacat în instanţă acest refuz, în calitate de avocat al asociaţiei de proprietari şi iată că instanţa a constatat că Primăria Generală a greşit. Voi continua să lupt pentru toţi cetăţenii sectorului 5 şi să îndrept greşelile pe care le face administraţia locală”, a scris Alexandru Dimitriu, miercuri pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.