Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, şi-a anunţat, pe Facebook, intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale, cerând opinia celor care îl urmăresc dacă trebuie să facă acest pas şi solicitându-le ajutorul pentru a strânge cele 200.000 de semnături necesare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să ştiu părerea dvs, dacă dvs consideraţi că trebuie să candidez la funcţia de preşedinte sau nu. Dacă miza şi misiunea mea de a rade practic clanurile din această ţară este ceea ce vă doriţi şi dvs. Dacă acest sistem mă va lăsa să câştig, dacă voi lua decizia să candidez, nu ştiu (...) Eu nu ştiu ce şanse am pentru a mă lăsa să câştig. Ştiu sigur un lucru, sau acest lucru trebuie să-l verific în zilele următoare: că poporul român are nevoie de cineva care să-şi asume, nu declarativ, ci cu determinare, cu rezultate şi cu convingere că vrea să radă tot ce înseamnă clanuri în această ţară", a afirmat Alexandru Cumpănaşu, pe Facebook.

El i-a întrebat pe cei care îl urmăresc dacă trebuie să facă pasul spre preşedinţie sau nu.

"Putem să strângem cele 200.000 de semnături sau nu? Dacă putem să le strângem şi vreţi să le strângem atunci eu trebuie să fiu ajutat în acest demers", a spus el.

El a afirmat că va pune pe Facebook un tabel care trebuie completat şi îşi dă adresa de mail pentru a i se trimite datele de contact.

"Dacă vom avea în aceată perioadă de câteva zile, dacă voi constata că poporul român şi cei care îmi scriu trec de la faza pasivă la cea activă şi vor spune: nu mai vrem clanuri, nu mai vrem nimic de genul acesta, vrem să fie raşi din temelii, atunci mă voi convinge prin trimiterea acestor contacte, mesaje, prin care eu să vă pot contacta, să luăm semnăturile, să le demonstrez... să nu-i jignesc ... politicienii ăştia de astăzi care au o infrastructură fantastică că putem să facem imposibilul", a spus Cumpănaşu.

El i-a rugat pe cei ce îl urmăresc să se gândească la soluţii cum pot fi strânse semnăturile şi le-a cerut celor care vor să îl ajute în judeţe cu strângerea semnăturilor să îl contacteze.

"Eu nu am două partide sau trei sau cinci în spate, dar să fac pe independentul. Eu sunt singur. Sigur, poate alături de mine vor veni din societatea civilă sindicate, oameni din sindicate, din patronate, din ONG-uri, poate că o vor face, eu nu voi cere nimănui (...) eu voi candida în nume propriu, fără nicio implicare şi fără nicio legătură cu CNMR (...) Nu voi fi sclavul nimănui, nu voi fi independntul nimănui.. înţelegeţi?", a mai spus Cumpănaşu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.