Mai mulţi alegători au fotografiat şi au postat pe reţele de socializare urnele pe care le-au găsit în secţiile de votare în care au mers. Într-o comună din judeţul Vâlcea, urna a fost improvizată într-un butoi de murături, în timp ce la Amsterdam alegătorii au găsit o pubelă neagră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aşa se votează la Amsterdam. Am mers până în Amsterdam pentru alegeri ca votul meu să ajungă tot la gunoi”, a scris, pe Facebook, un român.

Cei care i-au citit postarea, l-au încurajat cu mesaje ca ”Votul tău chiar contează, chiar dacă pare altfel”.

De asemenea, un alt cetăţean a postat pe Facebook urna găsită într-o secţie de votare din judeul Vâlcea. Aici, voturile sunt băgate într-un butoi de murături.

”Judeţul Vâlcea, comuna Susani, sat Râmeşti, 2019. Atât au putut! Imaginaţi-vă câte butoaie vor fi la alegerile locale! Butoiul ne face să râdem, iar pardoseala şcolii ne face să plângem”, este  textul care însoţeşte fotografia.

FOTO - Facebook/ Cristi Cîmpean
FOTO - Facebook/ Cristi Cîmpean

Chiar dacă cei care i-au citit postarea aufăcut glume pe seama murăturilor care ar fi putut i puse pe iarnă în butoi, toţi au apreciat că voturile contează.

Secţiile de votare se vor închide la ora 21.00, dacă nu sunt cozi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.