Garda de intervenţie Blaj intervine pentru acordarea primului ajutor medical şi asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe DN 14 B, în dreptul localităţii Mihalt, informează ISU Alba. Este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, în care se aflau şase persoane, dintre care patru adulţi şi doi minori. Cele 3 persoane transportate la spital sunt persoane adulte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La sosirea forţelor de intervenţie la locul accidentului, toate persoanele erau ieşite din autoturisme, iar o persoana solicita ajutor medical. Ulterior alte doua persoane au necesitat îngrijiri medicale, toate cele cele urmând a fii transportate la UPU Alba de către echipajele medicale. Forţe alocate: 1 ASAS, 1 EPA SI 3 ambulanţe SAJ”, mai arată reprezentanţii ISU Alba.
Foto: ISU Alba
Foto: ISU Alba
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.