Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost ridicat de către poliţiştii din Ilfov, sâmbătă după amiază, fiind suspectat că şi-a înjunghiat fratele mai mic. Agresiunea a avut loc în localitatea Cernica. Victima a supravieţuit atacului şi a fost dusă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul violent a avut loc în după amiaza zilei de sâmbătă. 
„În jurul orei 13:59, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în localitatea Cernica, pe fondul unor discuţii  contradictorii, un bărbat a fost agresat fizic, prin înjunghiere, de către fratele său”, transmite Poliţia judeţeană Ilfov.
Victima are 39 de ani. Bărbatul înjunghiat a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital. 
Poliţiştii oraşului Pantelimon, care instrumentează acest caz, l-au identificat şi găsit pe presupusul agresor. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani. Sâmbătă după amiază acesta se află în custodia poliţiştilor  urmând să fie condus la sediul unităţii de poliţie, pentru continuarea activităţilor procedurale.
„Poliţiştii efectuează verificări şi investigaţii pentru stabilirea cu exactitatea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează oficialii IPJ Ilfov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.