Toate punctele de trecere a frontierei cu Ungaria sunt aglomerate, joi după-amiază, în niciunul dintre acestea timpul de aşteptare nefiind mai mic de jumătate de oră pentru cei care ies din ţară cu autoturismul. Coloane de autoturisme s-au format şi la ieşirea către Bulgaria prin vama Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pe graniţa de vest sunt coloane de autoturisme la toate punctele de trecere a frontierei către Ungaria, conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră.
 
Joi după-amiază, cel mai aglomerat dintre acestea este cel de la Salonta, unde timpul de aşteptare pentru realizarea formalităţilor vamale pentru cei care ies din ţară cu autoturismul este de 110 minute, în timp ce la Săcuieni se aşteaptă 100 de minute. 
 
La Borş I şi Borş II timpul de aşteptare este de 90 de minute, la Nădlac I, Nădlac II, Urziceni se aşteaptă o oră pentru trecerea graniţei. 
 
În celelalte puncte a trecere a frontierei cu Ungaria se aşteaptă între jumătate de oră şi o oră. 
 
Joi după-amiază s-a aglomerat şi vama Giurgiu, la ieşirea spre Bulgaria, unde autoturismele aşteaptă pentru intrarea în ţara vecină, în medie, o oră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.