Traficul este intens, duminică, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Prahova, din cauza numărului mare de maşini circulându-se cu zece kilometri la oră între Predeal şi Buşteni, dar şi între Poiana Ţapului şi Buşteni. Poliţiştii recomandă rute alternative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţî că, din cauza numărului mare de autoturisme, valorile de trafic sunt intense pe DN1, între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov.

”Se circulă în coloană, cu o viteză de aproximativ 10 kilometri la oră”, anunţă Infotrafic.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte pot folosi ruta Braşov - Valea Mare - Pravăţ - Stoenesti - Targovişte - Bâldana - Bucureşti sau Braşov - Piteşti – Bucureşti.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să-şi păstreze calmul la volan şi să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.