Drumul naţional (DN) 1 este aglomerat, marţi, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare către munte, unde s-au format coloane de autoturisme în zona Nistoreşti-Comarnic şi în staţiunile Sinaia şi Buşteni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DN 1 a început din nou să se aglomereze, marţi, la orele prânzului, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, pe sensul de urcare către staţiunile montane se circulă în coloană pe tronsonul Niştoreşti -Comarnic precum şi în zona staţiunilor Sinaia şi Buşteni. Pe cele două porţiuni de drum autovehiculele circulă bară la bară, cu viteză redusă, însă nu sunt blocaje în trafic.

FOTO: IGPR
FOTO: IGPR

Raluca Brezeanu a precizat că poliţiştii le recomandă şoferilor care vor să ajungă la munte ruta DN 1A, pe care nu se înregistrează depăşiri ale valorilor de trafic faţă de o zi normală. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.