Mai multe staţii de metrou din Bucureşti au fost aglomerate, miercuri dimineaţă, după ce un macaz s-a defectat în apropierea staţiei Constantin Brâncoveanu, fiind înregistrate întârzieri mari. Metrorex a anunţat că defecţiunea a fost remediată, traficul fiind reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Metrorex anunţă că, miercuri, în jurul orei 08:20, în apropierea staţiei de metrou Constantin Brâncoveanu, s-a defectat un macaz.

”Pe Magistrala a 2-a, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulaţie obişnuit. Echipele de intervenţie Metrorex au lucrat pentru remedierea defecţiunii şi reluarea circulaţiei. Călătorii au fost informaţi prin sistemul de sonorizare din staţiile şi în trenurile de metrou”, a anunţat compania. 

Facebook/ Dragoş Cristache
Facebook/ Dragoş Cristache

Întârzierea garniturilor de metrou a produs aglomeraţie mare în mai multe staţii, reţelele de socializare fiind pline de mesaje ale bucureştenilor care se întrebau ce s-a întâmplat. În plus, oamenii s-au plâns de întârzierile care au depăşit 35 de minute. 

După ora 9.00, Metrorex a anunţat că defecţiunea a fost remediată, fiind reluată circulaţia după programul obişnuit. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.