Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat, marţi, că actualul director general al Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), Simona Pârvu, s-a aflat în incompatibilitate. Aceasta a deţinut, simultan, funcţia de şef serviciu la Inspecţia Sanitară de Stat din cadrul Ministerului Sănătăţii şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă la Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Teleorman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ANI a anunţat, marţi, că a constatat starea de incmpatibilitate a Siminei Pârvu, fost funcţionar public (Şef serviciu) în cadrul Ministerului Sănătăţii şi actual Director general la Institutul Naţional de Sănătate Publică.

”A deţinut şi exercitat simultan funcţia publică de conducere (şef serviciu) la Inspecţia Sanitară de Stat din cadrul Ministerului Sănătăţii şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă la Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Teleorman (coordonator naţional formare - cod COR 112029 manager, în cadrul Proiectului „Personal specializat pentru un sistem de sănătate modern” Cod My SMIS 106519), încasând un venit net în sumă de 20.110 lei”, a transmis marţi ANI.

Sursa citată a precizat că persoana evaluată a încălcat dispoziţiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

Instituţia mai anunţă că Simona Pârvu a depus un punct de vedere la dosar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.