Un poliţist local din Iaşi îşi va pierde locul de muncă, după ce s-a prezentat băut la serviciu şi a plecat direct pe teren, pentru a nu fi văzut de şefii săi. În trecut, el a mai avut două abateri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţistul urma să intre duminică dimineaţă la muncă, el plecând însă cu maşina, direct pe teren, fără a mai participa la şedinţa de instruire condusă de şeful de servicu desemnat la comandă.

Întrucât existau suspiciuni că agentul ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea Poliţiei Locale a solicitat un echipaj din cadrul Biroului Rutier Iaşi pentru testarea cu alcooltestul.

În urma controlului, a rezultat o concentraţie de 0,63 mg alcool pur în aerul respirat.

Conducerea Poliţiei Locale Iaşi susţine că agentul respectiv a mai fost cercetat de două ori în cadrul comisiei de disciplină a instituţiei, pentru diverse abateri.

În urma incidentului de duminică, Poliţia Locală ieşeană a anunţat că agentul prins că a venit băut la serviciu va fi destituit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.