Avioanele au reînceput să decoleze de pe aeroportul Henri Coandă în jurul orei 14.50, după ce mai multe curse aeriene au fost amânate din cauza fenomenului meteorologic de ploaie îngheţată, au transmis, la solicitarea News.ro, reprezentanţi ai Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Decolările au fost reluate începând cu ora 14.50. Avioanele care aterizează în prezent nu vor mai decola cu întârziere”, au explicat  reprezentanţi ai CNAB.

Peste 12 curse aeriene au fost amânate sau anulate duminică, din cauza fenomenului meteorologic de ploaie îngheţată. Patru curse Wizz Air au fost anulate.

Au fost amânate mai multe curse ale companiilor aeriene Tarom, Ryanair, Blue Air, Lufthansa, KLM, Aeroflot, LOT şi Air France.

Circulaţia rutieră în Capitală şi mai multe judeţe s-a desfăşurat cu dificultate, iar Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat duminică că a închis circulaţia pe Autostrada Soarelui între Bucureşti şi Feteşti, pe ambele sensuri de mers, şi pe unele tronsoane de pe patru drumuri naţionale.

Totodată, mai multe trenuri au acumulat întârzieri de până la 400 de minute, în Gara de Nord.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...