Prim-ministrul Viorica Dăncilă a decis, vineri, numirea în funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) a Adrianei Cotel care a deţinut funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale. Propunerea de numire a fost făcută de către ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, decizia fiind publicată deja în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Viorica Dăncilă a emis, vineri, o decizie privind numirea Adrianei Cotel în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi de preşedinte cu rang de secretar de stat al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Propunerea de numire a fost făcută de către ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, iar decizia a fost publicată deja în Monitorul Oficial.

Adriana Cotel, o apropiată a lui Darius Vâlcov, a deţinut până în prezent funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale.

Din 1 februarie 2018, atribuţiile preşedintelui CNAS au fost preluate de vicepreşedintele Răzvan Teohari Vulcănescu, după eliberarea din funcţie, la cerere, a lui Laurenţiu - Teodor Mihai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.