Adrian Vlad Chiotan a fost numit în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi, în locul lui Mihai Tomescu, care a condus instituţia în ultimele opt luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Sorin Grindeanu, la propunerea ministrului Muncii, l-a eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Dizabilităţi (ANPD) pe Mihai Tomescu, decizia fiind publicată marţi în Monitorul Oficial.

Tot marţi, premierul l-a numit în funcţia de preşedinte al ANPD pe Adrian Vlad Chiotan (ALDE), acesta fiind propus de ministrul Muncii.

Mihai Tomescu a condus Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilităţi din 7 iulie 2016, anterior acesta fiind consilier personal în domeniul dizabilităţii la Cancelaria Primului-Ministru, în mandatul lui Dacian Cioloş.

Adrian Vlad Chiotan a absolvit Facultatea de Drept, a fost, până în septembrie 2016, manager la Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti şi a candidat din partea ALDE pentru Senat. Noul preşedinte al ANPD este membru fondator al Asociaţiei  pentru Promovarea Producătorilor Români.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.