Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, ministru al dezvoltării propus în Cabinetul Ciolacu, a declarat joi, în cadrul ceremoniei de inaugurare a Aeroportului Internaţional Braşov, că se bucură că a reuşit să ducă la bun sfârşit un vis al braşovenilor, pe care l-au gândit şi l-au aşteptat foarte multe generaţii de braşoveni şi care astăzi prinde contur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Mă bucură că am reuşit să ducem la bun sfârşit un vis al nostru, al braşovenilor, pe care l-au gândit şi l-au aşteptat foarte multe generaţii de braşoveni şi care astăzi prinde contur. Mă bucură că după şapte ani de implicare la nivelul CJ, alături de o echipă dinamică, care a lucrat după grafice (..) alături de instituţii ale statului care au înţeles necesitatea găsirii unor soluţii pentru operaţionalizarea acestui aeroport, putem să fim părtaşi astăzi la acest eveniment frumos”, a spus Veştea.

El a arătat că nu s-a aşteptat că în momentul în care a plecat la Bucureşti, în urmă cu două zile, să primească această şansă din partea colegilor de a face parte din Guvernul României şi să devină ministru.

” Nu voi uita Braşovul, desi nu aş vrea să se speculeze, pentru că mi-am dat seama că fiecare lucru pe care îl spui poate fi interpretat, o să fiu destul de rezervat în declaraţii şi o să fiu mult mai atent în cee ace fac fiindcă sunt un om Al feptelor, care în decursul timpului, atât în poziţia de primar cât şi cea de preşedinte de CJ am avut un parcurs în care am implementat proiecte”, a mai spus Veştea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.