Poliţiştii din Botoşani şi cei din Brăila au fost sesizaţi, miercuri, despre dispariţia a trei adolescente. Toate trei – una de 13 ani şi două de 15 ani – au plecat de la şcoală şi nu au mai ajuns la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi în acestă seară, cu privire la faptul că o minoră, de 13 ani, din municipiul Botoşani, nu a mai ajuns la domiciliu, după terminarea orelor de curs. Aceasta este elevă la o unitate de învăţământ, din municipiul Botoşani, iar în mod obişnuit,  în jurul orei 19:00, termină cursurile şi se deplasează spre domiciliu”, a transmis, miercuri seară, IPJ Botoşani.

Poliţiştii au transmis datele de identificare ale fetei, GURIUC CLAUDIA ELENA:

Semnalmente: 1,65 m înlălţime, 40 de kg, păr castaniu, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui.

Vestimentaţie: era îmbrăcată cu  trening verde, adidaşi negri si purta pe umăr un rucsac negru. 

”Rugăm cetăţenii care deţin informaţii cu privire la această persoană să apeleze  112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

Sesizări similare au făcut şi două familii din judeţul Brăila.

”În această seară, 22 martie a.c., la sediul I.P.J. Brăila s-au prezentat două femei care au sesizat faptul că fiicele lor, PANAIT LARISA DANIELA MARINELA, în vârstă de 15 ani şi MORARU ELISSE DANIELA, în vârstă de 15 ani, ambele din municipiul Brăila, au plecat împreună de la şcoală şi până în prezent nu au mai revenit la domiciliu”, a transmis IPJ Brăila.

Semnalmente PANAIT LARISA DANIELA MARINELA: 170 cm, aproximativ 60 de kg, ochi căprui, păr şaten, creţ, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte: geacă de culoare închisă, blugi de culoare albastru, adidaşi de culoare negru.

Semnalmente MORARU ELISSE DANIELA: 160 cm, aproximativ 64 de kg, ochi căprui, păr şaten deschis, vopsit blond, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte: geacă scurtă de blană de culoare negru, blugi de culoare negru, adidaşi de culoare alb.

”Pentru minorele PANAIT LARISA DANIELA MARINELA şi MORARU ELISSE DANIELA s-a solicitat căutarea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a mai transmis IPJ Botoşani.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.