Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunţat vineri, că dezaprobă categoric şi nu tolerează comportamentele personalului de penitenciare care contravin normelor penale şi statutului funcţionarului public. ANP a precizat că sprijină în permanenţă organele abilitate pentru prevenirea şi combaterea faptelor de corupţie din sistemul penitenciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ANP a transmis, vineri, un punct de vedere, după ce doi agenţi din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Tulcea au fost prinşi în flagrant când luau mită. 

“Administraţia Naţională a Penitenciarelor dezaprobă categoric şi nu tolerează, în niciun fel, comportamentele personalului de penitenciare care contravin normelor penale, statutului funcţionarului public cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare, Codului deontologic sau altor norme legale în vigoare.  În acest sens, în permanenţă, conducerea ANP şi reprezentanţii unităţilor subordonate sprijină organele abilitate, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor de corupţie din sistemul penitenciar românesc”, a transmis Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Doi agenţi de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Tulcea au fost reţinuţi, după ce au fost prinşi în flagrant când luau mită pentru a introduce în celulele unor deţinuţi telefoane mobile şi etnobotanice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.