Administraţia Naţională “Apele Române” a anunţat că 81% din subsectoarele de plajă intrate în procedura de licitaţie publică au fost adjudecate, precizând că nivelul total al chiriei se ridică la peste 50% faţă de valoarea de pornire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Administraţia Naţională “Apele Române” a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că, după finalizarea procedurii de închiriere a suprafeţelor de plajă, nivelul total al chiriei stabilit în urma licitaţiei se ridică la peste 50 % faţă de valoarea totală de pornire.
 
Totodată, 81% din subsectoarele intrate în procedura de licitaţie publică au fost adjudecate.
 
“Vă reamintim că, potrivit prevederilor legislative, 50% din suma încasată va reprezenta venit la bugetul de stat, iar diferenţa de 50% se va utiliza pentru investiţii destinate dezvoltării infrastructurii de gospodărire a apelor, inclusiv pentru plaja Mării Negre”, a precizat sursa citată. 
 
Instituţia a publicat, pe site-ul propriu, rezultatul licitaţiei. 
 
Administraţia Naţională "Apele Române" a menţionat că va relua în perioada imediat următoare procedura de închiriere pentru subsectoarele care nu au fost atribuite, precum şi pentru cele care au fost eliberate ulterior.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.