Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) scoate la concurs pentru încadrare, din sursă externă, 87 de posturi de ofiţer la sectorul reintegrare socială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă informăm că aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi 35 de unităţi subordonate scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 87 de posturi de ofiţer în cadrul sectorului reintegrare socială", a transmis, joi, ANP.

Astfel, sunt 34 de posturi de ofiţer - psiholog, 22 de ofiţer - asistent social, 19 de ofiţer - educaţie şi 12 de preot.

Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor/ Penitenciarului/ Penitenciarului-Spital/ Centrului de Detenţie/ Centrului Educativ, secţiunea Carieră, ori la sediile unităţilor organizatoare. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din teritoriu.

ANP precizează că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.