Acoperişul pieţei agro-alimentare din Petroşani, judeţul Hunedoara, cu o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, a fost smuls de vânt, duminică, iar tabla şi lemnul desprinse au avariat trei autoturisme şi două chioşcuri, fără a răni vreo persoană. Pompierii au mai intervenit pentru îndepărtarea unor crengi şi copaci de pe un drum judeţean şi de pe firele de curent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, în urma unei vijelii, acoperişul pieţei agro-alimentare din Petroşani, cu o suprafaţă de aproximativ 1.200 metri pătraţi, a fost dislocat de vânt.

”Elemente din structura acoperişului căzut au avariat trei autoturisme parcate în apropiere şi acoperişurile a două chioşcuri. Din fericire, nicio persoană nu a fost surprinsă şi rănită de acoperişul dislocat”, anunţă ISU Hunedoara.

Mai multe echipaje de pompieri ale Detaşamentului Petroşani au acţionat pentru segmentarea şi îndepărtarea elementelor din lemn şi tablă căzute.

De asemenea, pompierii au intervenit în Deva, pe strada Scărişoara, pentru înlăturarea unei crengi căzute pe firele de curent, iar o echipă a Staţiei Brad a îndepărtat un copac căzut la Tărnava de Criş, ce a blocat un sens de mers al drumului judeţean.

Judeţul Hunedoara s-a aflat, duminică, sub incidenţa codului galben de vreme rea între orele 14.00 şi 15.30 şi a codului portocaliu între orele 16.30 – 17.30. În judeţ s-au înregistrat averse de 30 – 35 litri pe metru patrat, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.