Serie A a cerut Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC) să investigheze insultele proferate de fanii echipelor AS Roma şi Lazio, la adresa atacantului belgian al Romei, Romelu Lukaku, şi a mijlocaşului francez al lui Lazio, Matteo Guendouzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, Serie A a denunţat un caz de "discriminare religioasă" din partea fanilor lui Lazio. Liga nu a oferit detalii, dar fanii lui Lazio au obiceiul de a-i insulta pe fanii Romei numindu-i "evrei".

Un grup marginal de fani ai lui Lazio este asociat cu grupări fasciste, deşi ambele cluburi au în rândurile lor fani de extremă dreapta.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Mai multe incidente de natură rasistă au perturbat sezonul în Italia, inclusiv insulte la adresa portarului francez al lui AC Milan, Mike Maignan, în ianuarie. După ce a fost strigat de fanii lui Udinese, francezul a părăsit terenul, obligându-l pe arbitru să suspende temporar meciul.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.