Un bărbat de 72 de ani din judeţul Sibiu a fost găsit de poliţişti după ce a fost surprins când circula pe contrasens, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea-Deva. El avea deja permisul suspendat, fiind acum amendat şi cercetat penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Sibiu, poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au identificat şi au găsit un şofer care a fost surprins, luni dimineaţa, circulând pe A1, în zona km 245, pe contrasens.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
”Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, domiciliat în Şura Mică. Din verificările efectuate de către poliţişti s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Astfel, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au deschis pe numele şoferului un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 335, aliniatul 2 din Codul penal”, a arătat sursa citată.
 
De asemenea, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.485 de lei şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.
 
Măsura suspendării se va aplica după rămânerea definitivă a soluţiei dosarului penal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.