Nicuşor Dan, primarul Capitalei, anunţă că primăria reface spaţiile verzi de pe marile bulevarde din Capitală, astfel că pe bulevardul Nicolae Bălcescu, una dintre cele mai importante artere ale Bucureştiului, a fost deja reparată instalaţia de irigaţii şi au început amenajarea gazonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Refacem spaţiile verzi de pe marile bulevarde din Capitală. Pe bulevardul Nicolae Bălcescu, una dintre cele mai importante artere ale Bucureştiului, a fost deja reparată instalaţia de irigaţii şi am început amenajarea gazonului”, scrie Nicuşor Dan pe Facebook.

Primarul mai spune că totodată, s-au trasat marcajele rutiere şi s-au efectuat reparaţii la carosabil şi la mobilierul urban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.