Dani Alves, fostul fundaş al echipei FC Barcelona şi al naţionalei Braziliei, a fost pus oficial sub acuzare, miercuri, pentru agresiune sexuală asupra unei femei într-un club de noapte din Barcelona, în decembrie, iar avocatul său a declarat că jucătorul nu va încetini procesul făcând apel la actul de acuzare, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătoarea a declarat că a găsit dovezi ale unei fapte comise de jucătorul în vârstă de 40 de ani, care afirmă că a întreţinut relaţii sexuale consimţite cu acuzatoarea sa.

Alves a fost arestat la 20 ianuarie şi a fost încarcerat într-o închisoare din afara Barcelonei fără cauţiune. Dacă va fi găsit vinovat, el ar putea fi condamnat la închisoare între patru şi 15 ani.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Dani Alves este supărat în legătură cu prezentarea faptelor... nu este de acord cu aceasta", a declarat reporterilor avocatul lui Alves, Cristobal Martell, la câteva minute după ce clientul său a apărut în faţa tribunalului din Barcelona.

"De asemenea, el a spus că nu va face apel din dorinţa sa de a accelera procesul judiciar", a adăugat Martell.

Acuzarea trebuie să prezinte acum acuzaţiile oficiale în faţa instanţei, în timp ce apărarea îşi va prezenta argumentele în scris. După aceea, va fi stabilită o dată pentru începerea procesului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.