Peste 200 de cadre didactice participă, vineri, la o acţiune de protest în faţa Prefecturii Timiş unde îşi strigă nemulţumirile. Profesorii cer respect şi demisia premierului Nicolae Ciucă, precum şi o salarizare corespunzătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Profesorii care protestează în faţa Palatului Administrativ Timişoara, care găzduieşte Prefectura Timiş şi Consiliul Judeţean Timiş, strigă ”Demisia Ciucă şi Bode”, ”Respect”, ”Salarizare corespunzătoare” sau ”Demnitate”.
 
De asemenea, poartă pancarte cu mesaje precum: ”Nu vă bateţi joc de educaţie şi de viitorul României!”, ”Vrem salarii decente”, ”Impozitaţi profiturile!”, ”Majoraţi salariile!”, ”Iohannis, România Needucată”, ”Nu 6% din PIB Educaţiei, mă-Ciuca învăţământului!”.
 
Protestul profesorilor de la Timişoara a îngreunat şi circulaţia spre centrul oraşului, cadrele didactice ocupând o bandă de circulaţie, în faţa Prefecturii Timiş.
 
Protestul se va încheia în jurul orei 14.00.
 
Greva din Educaţie continuă, după ce reprezentanţii sindicatelor nu au acceptat oferta Guvernului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.