Ucraina a lovit două regiuni din sudul Rusiei cu o rachetă şi o dronă, dar racheta a fost doborâtă de apărarea aeriană, potrivit oficialilor ruşi şi relatărilor din presă, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În oraşul Krasnodar din sudul Rusiei, o explozie a avariat o clădire rezidenţială şi de birouri, au declarat oficialii ruşi. Potrivit Reuters, aceştia nu au precizat care a fost cauza exploziei, dar presa rusă susţine că a fost vorba de un atac cu dronă. Videoclipuri neverificate postate pe reţelele sociale au arătat o dronă care zbura deasupra oraşului.

"Toate serviciile de urgenţă lucrează la faţa locului. Cauza incidentului este în curs de investigare. Locuitorii sunt rugaţi să rămână calmi", a scris primarul din Krasnodar, Evgheni Naumov, pe Telegram.



În regiunea învecinată Rostov, guvernatorul local a declarat că o rachetă ucraineană a fost doborâtă joi de apărarea aeriană în apropiere de Morozovsk, unde se află o bază aeriană rusă.

"În zona Morozovsk, un sistem de apărare aeriană s-a declanşat, doborând o rachetă ucraineană", a declarat guvernatorul regiunii Rostov, Vasili Golubev. "Armata îşi face treaba. Rămâneţi calmi", a îndemnat el populaţia.

Afirmaţiile nu au putut fi verificate în mod independent, precizează The Guardian.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.