In ziua de astazi, ai nevoie in permanenta de o parcare – indiferent de locatie! Lucrurile se inrautatesc atunci cand ai in program o calatorie de cateva zile care implica un zbor in alta tara si totodata lasarea masinii tale intr-o parcare, pregatita pentru intoarcerea ta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In aceasta situatie, ai doua solutii la dispozitie – fie apelezi la parcarea aeroportului Henri Coanda, fie incerci sa gasesti o parcare Otopeni privata care iti poate tine autovehiculul in siguranta. Desi multi cred ca parcarea aeroportului este superioara oricarui alt tip de parcare, lucrurile sunt putin diferite in realitate.

Iata astfel cum faci alegerea corecta!

Distanta este cel mai important aspect!

Evident, nu vrei sa fii fortat sa iei un taxi sau sa petreci inca 20 de minute in trafic cu un shuttle dupa ce ti-ai parcat masina pentru a ajunge la aeroport. Tocmai din acest motiv, distanta este deseori mult mai importanta decat tariful parcarii. Ce trebuie sa tii minte este ca un drum de 100m dureaza 1-2 minute la pas normal. Astfel, o distanta de 500m poate insemna 10 minute de mers pe jos, mai ales daca ai si ceva bagaj dupa tine.

Daca vrei sa eviti drumurile mai lungi de cinci minute, ideal ar fi sa apelezi la o parcare Otopeni privata la o distanta de aproximativ 200m fata de aeroport.

Tariful este esential in plecarile pe termen lung!

Al doilea cel mai important aspect este, bineinteles, tariful parcarii alese de tine. Este evident faptul ca tariful practicat de aeroport in sine nu va fi unul avantajos pentru majoritatea oamenilor. De altfel, aeroportul inchiriaza locuri de parcare, nu le ofera pe gratis.

Totusi, acest lucru nu inseamna ca nu poti gasi o parcare Otopeni privata cu un tarif semnificativ mai mic decat cel al aeroportului. Implicit, poti gasi o parcare aproape de aeroport si cu preturi avantajoase pentru toti soferii, indiferent de perioda in care ai nevoie de un loc de parcare.

Facilitati, beneficii, avantaje

Contrar opiniei populare, parcarile private exceleaza la acest capitol. Dupa ce ai ajuns in parcarea unui aeroport, esti lasat sa te descurci de unul singur – esti pe cont propriu. Totusi, atunci cand apelezi la o parcare Otopeni privata care ofera servicii moderne, anume la o parcare care intelege faptul ca este utilizata de oameni care calatoresc, te poti bucura chiar si de transfer catre aeroport in mod complet gratuit.

Astfel se elimina si problema distantei mentionate mai sus. Desigur, in zilele frumoase de primavara, vara sau toamna, o parcare la nici 200m de aeroport inseamna un drum placut pentru tine inainte de cine stie cate ore intr-un avion.

Un alt avantaj al unei parcari private consta in faptul ca solicitarea ta (sau rezervarea) va fi procesata imediat cum ajungi la parcare. Pe scurt, eviti cozile infernale care se pot forma la intrarea in parcarea aeroportului, implicit eviti sa te intalnesti cu o parcare plina pana la refuz!

Daca esti in cautarea parcarii de vis din apropierea aeroportului Otopeni, ai noroc! Toate cele mentionate sunt caracteristicile principale ale Olimpia Airport Parking – parcare Otopeni privata, supraetajata, la aproximativ 200m de aeroport si cu 1500 de locuri de parcare pregatite pentru calatorii din Romania!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.