Pe măsură ce se apropie 8 Martie si alte sărbători importante, vedem pretutindeni buchete şi aranjamente florale care pot aduce un zâmbet pe chipul femeilor. Trandafirii sunt uimitori pentru partenerele de viaţă, în timp ce zambilele, narcisele sau alte flori de sezon sunt potrivite pentru mame sau colege de serviciu. Totuşi, poate doriţi să luaţi în considerare şi alte posibilităţi, mai ales dacă doriţi să fiţi original sau să impresionaţi pe cineva drag. Fie că doriţi să vă arătaţi aprecierea, dragostea şi recunoştinţa pentru partenera de viaţă, pentru iubită, pentru mamă, mătuşă, bunică sau colegă de serviciu, un buchet minunat de flori este gestul ideal pentru orice sărbătoare. Dacă v-aţi săturat să dăruiţi soţiei sau iubitei un clasic buchet de trandafiri şi nici nu ştiţi ce flori le-aţi putea oferi colegelor de birou, din fericire există o mare varietate de flori şi buchete impresionante, altele decât trandafirii, zambilele şi narcisele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată, aşadar, ce alte alternative uimitoare aveţi la dispoziţie pentru a pune un zâmbet pe chipul persoanelor dragi:

Un cadou personal

Dacă ştiţi că partenera, mama sau altă persoană dragă are o floare preferată sau dacă există o floare specială care este ca un simbol pentru relaţia voastră, atunci înlocuiţi clasicele flori de 8 martie cu un buchet alcătuit din florile sale preferate. Acest gest îi va arăta că v-aţi gândit la preferinţele sale şi va adăuga o notă de dragoste, de apreciere şi de recunoştinţă unui gest care deja este frumos. Poate că vă gândiţi că este prea simplu să le oferiţi persoanelor dragi florile lor preferate, însă gestul acesta va arăta cât de mult vă pasă şi cât de multe lucruri ştiţi despre ele. Este un gest impresionant atât pentru parteneră, cât şi pentru mame.

Un cadou neaşteptat

Trandafirii, zambilele sau narcisele sunt flori clasice de primăvară, dar au devenit foarte previzibile pentru ziua de 8 Martie. În schimb, puteţi opta pentru alte tipuri de buchete, aranjamanete şi chiar ghivece de flori pentru a vă surprinde partenera, mama sau alte persoane dragi. Aranjamentele cu orhidee sau cale sunt deosebit de apreciate, la fel cum sunt şi crinii sau hortensiile. Cu cât florile alese sunt mai puţin obişnuite pentru această perioadă din an, cu atât vor fi  mai surprinzătoare.

Un cadou atent

Multe persoane suferă de alergie la polen, dar asta nu înseamnă că nu le puteţi oferi un buchet de flori. În mod minunat, tocmai unele flori de sezon sunt sigure pentru persoanele cu alergii, cum ar fi narcisele şi lalelele. Alte flori hipoalergenice includ trandafirii, hortensiile şi orhideele. O idee minunată de cadou pentru persoanele cu alergii sunt buchetele cu plante uscate, care nu prezintă niciun risc, nu necesită apă sau alte tratamente şi au o longevitate incredibilă, menţinându-şi aspectul minunat ani la rând. Puteţi alege buchete cu flori de aici – veţi avea siguranţa că oferiţi persoanelor alergice flori sigure, atrăgătoare şi versatile. Atunci când luaţi în considerare alergiile sau afecţiunile de care suferă persoanele dragi, cadoul pe care îl oferiţi devine cu atât mai atent şi impresionant.

În cele din urmă, trandafirii sunt cele mai romantice flori, în timp ce narcisele, lalelele şi zambilele sunt foarte previzibile pentru această zi din an. Dacă relaţia pe care o aveţi cu partenera nu este într-atât de romantică încât să îi oferiţi trandafiri, dar nici nu doriţi să păreţi banal cu un buchet cu zambile, atunci optaţi pentru flori nemuritoare, care sunt în continuare frumoase şi arată că vă pasă. Aranjamentele cu plante uscate, crinii şi orhideele sunt elegante şi potrivite pentru această zi din an. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.