Aproximativ 740.000 de persoane au manifestat în întreaga Franţă marţi, în a zecea zi de mobilizare împotriva reformei pensionării, anunţă Ministerul francez de Interne, iar Confederaţia Generală a Muncii (CGT) anunţă, la rândul său, că peste două milioane de persoane au ieşit în stradă, relatează BFMTV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura Poliţiei din Paris a anunţat că 93.000 de oameni au manifestat la Paris, în timp ce CGT revendică 450.000 de manifestanţi.

La precedenta zi de mobilizare, joi, 23 martie, 3,5 milioane de persoane au manifestat în întreaga Franţă, potricit CGT, la fel ca la mobilizarea-record de la 7 martie.

Autorităţile anunţau atunci că la manifestaţii au luat parte 1,089 milioane de persoane.

Un record de mobilizare a fost înregistrat joi la Paris, de 800.000 de manifestanţi, potrivit CGT, în timp ce Prefectura Poliţiei Parisului anunţa 119.000 de manifestanţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.