Primarul general al Capital, Nicuşor Dan, anunţă că la Muzeul Copiilor din Bucureşti s-au deschis două noi tururi interactive unice – ”MistERELE Terrei – Micul Explorator” şi escape room-ul ”20 de indicii sub mări”, amenajat sub forma unui submarin. ”Învăţarea prin joacă este cu siguranţă cea mai bună metodă de a-i apropia pe copii de ştiinţă şi de domenii care altfel pot părea aride”, adaugă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De astăzi, la Muzeul Copiilor din Bucureşti sunt deschise două noi tururi interactive unice – «MistERELE Terrei – Micul Explorator» şi escape room-ul «20 de indicii sub mări». Învăţarea prin joacă este cu siguranţă cea mai bună metodă de a-i apropia pe copii de ştiinţă şi de domenii care altfel pot părea aride”, a arătat Nicuşor Dan, vineri, într-o postare pe Facebook.

El a menţionat că a participat la deschiderea acestor tururi interactive în cadrul cărora, cu ajutorul noilor tehnologii, copiii descoperă misterele Pământului, învaţă despre dinozauri şi specii dispărute cu milioane de ani în urmă, despre formarea Terrei sau despre sistemul nostru solar.

”M-a atras în mod deosebit escape-room-ul «20 de indicii sub mări», construit sub formă de submarin, unde micii aventurieri pot explora universul acvatic. Îi invit atât pe bucureşteni, cât şi pe turişti, să viziteze Muzeul Copiilor, locul în care cei mici vor învăţa şi se vor distra”, a adăugat Nicuşor Dan.

Muzeul Copiilor este situat pe Bd. Decebal nr. 11 şi este deschis de marţi până duminică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.