Ochii sunt primii remarcati intr-o conversatie directa. Aceste ferestre fascinante care te poarta catre sufletul persoanei cu care interactionezi sunt accentuate in diverse moduri, inca din cele mai vechi timpuri, prin tehnici de machiaj surprinzatoare. In 1911, Anna Taylor, inventator canadian, a brevetat prima pereche de gene false. De atunci, acestea au trecut prin numeroase transformari, fiind imbunatatite si aduse intr-o forma confortabila si usor de purtat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedetele de la Hollywood au atras atentia asupra acestor articole de infrumusetare si le-au facut in scurt timp extrem de populare. Marion Davies, Elizabeth Taylor si Marilyn Monroe au fost cele care au dus aceste accesorii cuceritoare pe cele mai inalte culmi. Urmandu-le exemplul, milioane de femei din lumea intreaga au apelat la acest artificiu de reliefare a ochilor, schimband complet conceptul de makeup.

Machiaj de diva cu un mic truc rafinat

Daca ai avut ocazia sa te joci deja cu o pereche de gene false, ai putut observa efectul colosal pe care il au. Practic, orice tehnica ai fi folosit, a fost amplificata de 10 ori odata ce ai intervenit cu aplicarea unei benzi de gene. Spectaculozitatea acestor produse se poate remarca in special in machiajul indian sau arabesc. Firele dese, foarte negre, arcuite si lungi creeaza un magnetism irezistibil, oferind ochilor un farmec aparte. Puterea de atractie, feminitatea si eleganta acestora ingenuncheaza parca privirile celor din jur. Folosite conform recomandarilor venite din partea specialistilor, acestea se pot transforma rapid in adevarate "arme" ale seductiei.

Exista numeroase colectii de gene false, grupate in functie de dimensiuni, forme, volum si natura firelor de par. Astfel, poti folosi articole din par natural sau sintetic, tip banda sau smocuri. Seturile de 3 sau 5 perechi pot fi o achizitie excelenta. Orice aniversare, sarbatoare sau eveniment special va deveni un prilej de a incerca un nou tip de machiaj, completat perfect cu aceste produse magice.

Makeup la superlativ cu orice ocazie

Desi sunt ideale pentru orice ocazie, fiind special create pentru a epata printr-un look stilizat la nivel profesionist, purtarea confortabila si aspectul natural le fac sa fie potrivite si pentru a putea fi purtate zi de zi, la birou sau la iesirile cu prietenii. Benzile adauga densitate genelor cu care ai fost inzestrata, facandu-le sa capete volum pe toata lungimea lor. Se contopesc perfect cu firele tale naturale si sunt accesoriul cu care vei obtine garantat un machiaj senzational. Pe langa estetica impresionanta pe care o ofera, modelele de gene false sunt si foarte comode. Confectionate din fire moi si fine, benzile sunt deosebit de usoare. Mai mult decat atat, pot fi reutilizate, iar cu putina practica, la inceput, le poti atasa fara nicio dificultate.

Procesul de indepartare a acestor produse este unul extrem de simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa le dezlipesti tragandu-le delicat din exterior spre coltul intern al ochiului. Pentru a nu-ti afecta in niciun fel sanatatea podoabei tale naturale insa, trebuie sa ai grija la modul in care le aplici. Nu le lipi niciodata pe linia firelor tale, pentru a nu le afecta la desprindere.

Gama de gene false vine cu numeroase modele cu ajutorul carora poti da frau liber creativitatii. Realiste sau fanteziste, acestea te vor acompania in povestea ta, pentru a cuceri cu cele mai fascinante tehnici si stiluri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.